TAKE IT DOWN TO THE SNAKETOWN

Åkte hem efter första lektionen bara, men hur kul är det egentligen att sitta  i skolan och försöka lära sig saker när man har världens mensvärk? Inte speciellt roligt kan jag tala om för er som inte vet.

Kanske kan planera lite inför morogndagens göteborgs-resa, här ska det bannemej shoppas! Har mycket jag ska kolla på, inte minst drömklänningen ♥ Hoppas verkligen att jag hittar den, eller åtminstonde toppen så att jag för en gångs skull har något fint på mig på skolavslutningen,.. Är det så för alla att skolasvlutningsklänningen inhandlas i sista minuten, eller är det bara jag som är allmänt seg och skjuter upp allt tills dess att paniken tar över kroppen?

WE HAVE TURBULENCE!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>