Du kan gråta mitt på gatan

Du kan gråta mitt på gatan
Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
För jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Kollat klart big brother nu, det är nog bara jag och Fanny i hela sverige som tycker att det var bra att Chrille fick stanna och Gurkan fick åka om man ska gå efter min facebook-sida… Vi har också räknat ut hur de närmaste två veckorna kommer gå :)

Imon börjar jag som vanligt 09.50, en lektion imon bara! Engelska där jag faktiskt måste arbeta riktigt mycket om jag ska bli klar med mitt arbete nästa tisdag.. Ska kanske baka bröd imon när jag kommer hem, skulle egentligen ha gjort det idag men så blev det inte (det händer ofta hemma hos mig, jag tänker på morgonen att ”DET, det ska jag göra sen!” men så skiter jag i det). Tvingade bort pappa till coop för att köpa saker jag behövde så kanske får överraska pappa imon med mitt utomodentliga goda bröd imon :) För det är fruktansvärt gott faktiskt…


Älskar denna bilden på Heidi!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>