At every occasion I’ll be ready for the funeral

Första delen av franska nationella klart, kan ju inte påstå att hörförståelse på franska inte är mitt esse kanske.. Förväntar mig inte något spc bra resultat på det asså, kvar är nu muntliga skriftliga och läsförståelse (vilket jag och Elin var riktigt duktiga på idag ju! 😮 Se på den du!) på måndag.

Nu ska jag sätta mig med engelskan, ska försöka få det klart medans jag pluggar historia också, måste måste måste få vg på fredag!
Tittar på one tree hill, ett av de sorgligaste avsnitten.. Keiths begravning.

3 veckor kvar nu, detta var nog en av de bästa dagarna i mitt liv (förutom att jag var
äckligt ful på alla korten som togs men de kan jag leva med 😉
)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>