Det ekar över hela staden

Nyss hemkommen från the city! Mötte upp fyra flickor där, men vi åkte snabbt hem igen :)

Tidigare ikväll cyklade jag runt lite med Tamara i staden :) Vi skulle egentligen bara till willys men det slutade med en cykeltur mellan willys, tamara, sparbankshallen, ankdammen, sparbankshallen igen, sörse, lääääängst ner på breared och sen hem.. Så lite motion som kompenserar för chokladen kanske? :)

Längtar så otroligt mycket till sommaren så att det inte går att beskriva! Kul att man ibland kan lyckas så bra på bilder och bli så otroligt söt som jag verkligen har gjort här…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>