Smile to the camera!

Funderar seriöst på att köpa en systemkamera.

En kamera måste jag nästan köpa, min går inte att ta kort med ibland och det är fruktansvärt irriterande att inte veta när den bestämmer sig för att strejka och det är oerhört frustrerande när den inte tar kortet när man som mest vill det!
Okej, jag är kanske inte typen som står i trädgården och fotograferar blommor och bin (har faktiskt inte förstått hur man kan tycka det är roligt över huvudtaget :)) men systemkameror tar otroligt fina bilder och det är mycket roligare att fotografera när resultatet blir så bra 😀

Så, om någon har ett förslag på en bra systemkamera så tipsa gärna mig! 😀

Denna är bilden är typ mitt mästerverk! Tog denna bilden på Fanny förra året med henne kamera, hur fin är inte bilden? :O

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>