I’ll be there for you!

Det var hur längesen som helst jag såg på vänner, så nu satte jag på det allra första avsnittet :) Älskar att kolla på ett par avsnitt innan man somnar…

Imon är en suverän dag asså! Detta här ser den ut:
Börjar 09.40
Naturkunskap i 1 timme och 20 min
Matte i 1 timme och 20 min
12.35 går tåget till Göteborg!
Ska till Göteborg med Tamsan imon, mycket shopping ska de bli och dagen avslutas på Liseberg med Petter och September! It will be great!

Har äntligen fört över sommar-bilder från Tamaras dator, bjuder på en nattdopps-bild! Fanny är ju typ den sötaste människan på denna bilden i världen!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “I’ll be there for you!

  1. Hej! Jag är väldigt sugen på att köpa din one teaspoon klänning. Min blev tyvärr stulen och jag hade tänkt att bära den på både ett dop och min skolavslutning som är ganska snart. Jag kan betala vad som helst!!! Snälla hör av dig till min mail om du skulle vilja sälja den. Hade blivit världens gladaste :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>