Vuxenpoäng till moi!?

Ett par vuxenpoäng åtminstone tycker jag allt :)

My phone are cp! Hem-knappen nivet eller vad den nu kallas, fungerar inte -.- Den har varit lite cp i typ 3 veckor nu eller nått men idag har den havererat totalt! 😮 Asså, varje gång jag typ vill växla mellan ex. sms och facebook måste jag stänga av mobilen! (alla ni som har iphone vet ju hur seg den är på att stänga av sig och sätta på sig, om inte så har jag ytterligare ett till problem…) Så nu har jag varit duktig och mejlat halebop! 😀 Och ni som inte varit inne på deras hemsida och försökt skicka ett mejl till dem så kan jag säga såhär mycket: det är helt omöjligt att fatta vart man ska trycka! Så efter en kvart så fick jag damp och gick igenom typ allt på support-grejen och bra som man är så hittar man ju de! 😉 Hoppas att man kan fixa de själv så att man slipper skicka in den…

My poor phone :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>