Everytime I try to sleep you pop up in my head

Hemma från en kväll ute, together with Tamara Linnea och Linn :) Vi gjorde ingeting men skönt var de, är hur trött som helst -.-

USCH vilket blåmärke jag börjar få på mitt lår nu, lagom till skolavslutningen och allt… Ramlade på idrotten idag, halkade på läktaren och hamnade med låret på kanten, och det gör ont! Och ja, jag har ramlat på precis samma sätt ett antal gånger förut…

Musikalen idag var väl helt okej, men det är väl inte konstigt att jag tycker att våran var mycket bättre? 😉 Men gud vad jag ångrar att jag var med och dansade, vet inte riktigt varför jag valde att göra just det..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>