I’M IN THE HOUSE

woopsi dejsi där asså! Blev lite dålig uppdatering där kanske?..

Skoldagen var kort och smärtfri :) fick bara reda på mitt engelska-betyg vilket jag blev riktigt nöjd över faktiskt, sen stack jag o Tamara hem till mig för att vaxa benen… Behöver jag säga att vi snart gav upp? Ont gjorde de så rakning blir de iaf imon… -.-
Vid 3 åkte vi ner till stan och var där till typ 6 med Fanny&Alice, sen hem till Tamara och äääta! Panini är syndigt gott…

Imon är inte skoldagen speciellt lång, bara lite glassätande och brännboll med klassen sen hem :) Najs va?

OJ vad jag känner mig redo inför beach -11…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>