I listen to only me, myself and I!

Hemma från studentutspring! Längtar riktigt mycket tills det är vår tur, only 2 years left!
Har kört runt lite i stan med Tamara, alla studenter har nu sett oss typ 2-3 gånger! Sedan åkte vi hem till henne och bestämde vad hon skulle ha på sig imon, vi är alltid ute i så god tid! Iår var jag faktiskt läskigt tidig, bestämde redan vad jag skulle ha på mig imonkväll i helgen…

Nu sitter jag och lyssnar på Almers nior 2010’s Skolavslutnings-lista på spotify, kommer ihåg när We No Speak Americano&Our Own Way ick hela tiden! Ska snart göra mig fin, raka benen, eftersom vi failade lite med vaningen imon…

Elin körde på stort idag, 2 kulor!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “I listen to only me, myself and I!

    • HAHAHAHA, ibland blir de bara LIIIIIITE för mycket för mig att hålla reda på… Älskar också att just DU ska kommentera detta ;)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>