SINGIN’ SONGS UNDERNEATH THE SUN

Ytterst trevligt att bli väckt halv nio (en halvtimme före jag måste gå upp och JA! en halvtimme spelar stoooor roll!) av att lillasyster springer runt och skriker att hon kommer försent…

Nu har jag återhämtat mig från min cykeltur, från hamnen hem till mig. Och för er som vet vart jag bor och just nu sitter och knäcker er för hur lat jag är så kan jag säga att jag fick ta massa omvägar pga studenter, flaken var ju överallt!
Spenderade två timmar nere vid fästningen med klassen, brännboll där jag tog en lyra faktiskt och glass :) Smart som jag är, struntade jag i att köpa glass eftersom, tjock som jag är, jag köpte Ben&Jerry igår 😉

Senare ska jag nog ner till sparbankshallen en snabbis med tamara och kolla på fina studenter, tråkigt som min familj är så har jag inga släktingar som tar studenten iår.. Fast senaste var ju ganska längesen; dom som tar studenten iår är 92or, min senaste kusin är 88a..? Next time it’s my turn! 😀 Bara 2 år kvar nu…<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>