Luddigt…

Har lite ont i huvudet men annars är det toppen! Skolavslutningen och klassfesten blev faktiskt mycket mer lyckad än vad jag trodde de skulle bli så tack alla som gjorde den så bra! <3 (lite kul att alla, verkligen ALLA mina facebook-vänner har tackat ”alla som gjorde min skolavslutning till den bästa!” men sämre ska väl inte jag vara?)
Lägger in mina och Tamaras bilder lite senare, för nu ska jag kolla film, Finding Neverland :) Skulle sett den för ett par år sen när en kompis sa till mig att jag måste se den men det blev aldrig, bättre sent än aldrig?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>