life is tough

Gud vad livet suger idag.

Vetinte vad det är för fel på mig, håller jag på att  bli sjuk..? Vädret är så hemskt tråkigt, jag är tröttare än nånsin, jag är äcklig o ska duscha sen och vi ska äta äcklig mat till kvällsmat.. Ärdet bara jag i hela sverige som inte tycker om tacos eller!? verkar som de, får trösta mig med cola light (min nya drog!)

Ikväll orkar jag inte med nåntin, får dricka cola och kolla film och duscha, sen ska jag sova! (vilket är vad jag har gjort mestadels av dagen…)


ÄLSKAR FILMEN, gråter lika mycket varje gång jag ser den.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>