I’m having such a good time, I’m having a ball

Yeah, right!

Det regnar ute nu, asså det är stört hur mycket det regnar asså, asså det öser ner! (asså shit vad mycket asså:n det blev i den meningen, och jag skämtar inte!) (Okej, detta blev helt cp x’d)

Shit det ringer nu! Vem fan (ursäkta mitt ordval!) ringer hem till en klockan 1 på natten!? Tycker alltid det är lite halvt spooky när det händer…

Iaf, vad har jag gjort ikväll? Ehm, lets try this: nothing! Asså, det är stört hur lite jag egentligen har jag gjort ikväll. Eller kanske inte så lite, har faktiskt duschat och kollat på två filmer :) Irene Huss & Tolken blev det, positivt överraskad av Tolken faktiskt så den rekommenderar jag!

Nu tänkte jag sova! Eller inte riktigt än, måste bara kolla på VÄNNER-avsnittet där Phoebe bestämmer sig för att bära Frank&Alice’s barn i sin mage. ÄLSKAR den sista scenen då dom får reda på att hon faktiskt är gravid.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>