INTE EN ENDA DAG TILL!!!

Detta var vad jag kände för ett par veckor sen;
Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan, för jag glömmer bort vad du bor

Sitter och tar egopics, ett tag sen faktiskt, hade glömt bort hur roligt det kan vara, sitta och skratta helt ensam över hur fruktansvärt ful man kan bli på kort. Fixade min webcam, den har cpat hur länge som helst men smart som man är kommer man ju på efter ett år att man kanske ska testa att ställa om ljuset & då funkar allt perfekt! Tur att man är blond ibland…

Eftersom Tamara 1.) har bestämt sig för att hata mig för all framtid och aldrig mer vara med mig, 2.) fortfarande mår dåligt och helt enkelt inte orkar göra något idag, 3.) dissar mig totalt eller 4.) har dött, så har jag inte speciellt mycket att göra. Kanske kollar ytterligare ett par filmer idag, tar ett hundratal till egopic, lyssnar upp mina spotify-minuter..

Smakprov, bara så ni får en uppfattning om hur otroligt fotogenik jag är! Sa ju att alla timmar framför Top model en dag skulle löna sig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>