den krossade tangahästen

Hemma från introduktionsdagen för sommarjobbet, jobbar denna sommaren på en avdelning på varbergs sjukhus, oj vilka goda smörgåsar här ska serveras!

Från 08.30-ca.12.00 varade introduktionsdagen, en dag till imon också :) Sen börjar jag småjobba nästa vecka men då följer jag henne som jag senare ska vikariera :)

Idag ska jag göra det jag gör bäst: ingeting! Känner att jag kanske borde ta det lite lugnt eftersom jag är så fruktansvärt smart så cyklade jag i piss-ös-niagrafall-regn i bara shorts så oddsen för att jag ska stay frisk är ju lite halvt emot mig kanske.. 😉
Så sätter på en film nu, ännu en Irene Huss-film och äter lite Sensation :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>