Don’t stop, keep it moving, put your drinks up!

Solat the whole day, var faktiskt väldigt fint väder i regn-stad aka. Varberg!

Så det är i stort sätt det enda jag har gjort idag.. Eller jag beställde biljetter också, första gången jag fixar något sånt helt själv! (eller helt själv och helt själv, fick ringa hit Fannys pappa… men lite cred borde jag väl få, hah?) Så imon bär det av med mina små bryyyydar till Västerås, Fanny&Rebecca&Alice på tåget mot Lina! Så midsommar iår blir lite annorlunda, den spenderas i Västerås!

Ska blir riktigt kul att komma bort ifrån Varberg ett par dagar innan jag börjar jobba, huuuur skoj som helst!


LETS DO THIS LADIES ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>