Är jag störd eller nått!?

Är det mitt huvud som är helt fucked up eller är det såhär för andra också eller!? Asså, när jag typ läser nått så tänker jag liksom texten. Asså, om jag läser ”Pelle har en katt” så tänker jag också ”Pelle har en katt.” Så nu när jag har läst alla bloggar jag följer så tänker jag ju liksom texten eller så, men vet ni vad det sjuka är? Jag läser den med västmanländs-dialekt! I huvudet! Det är helt stört! Jag kan ju inte prata med den dialekten, helt omöjligt för mig men nu när jag har hört den konstant från fler än en person (som jag är van vid) så har dialekten liksom ätsat sig fast i mitt huvud! Jag har även börjat prata konstigt, gnäller lite typ så där västmandländskigt i slutet av vissa meningar.. Händer detta för andra också eller, eller är jag typ unik eller nått? 😀


Bilden föreställer en tjej med en unik hjärna som tror att hon kan alla dialekter i hela sverige…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>