Let me introduce you to my party-people!

Ja jag är hemma, trött som en typ iller (om illrar nu är så trötta)..

Sov i typ 3 timmar inatt, somnade dock till i typ 2 timmar lite senare.. Så gissa om jag var trött på tåget hem!? Dock kunde jag inte sova, har väldigt svårt att sova på tåg bussar & plan odylikt.
Midsommarafton firades med Fanny&Alice&Lina&Linas kompisar i Västerås hos Linas kompisar, först lite för (eller för och för, vi drack -läs halsade- en drink medans vi typ slängde på oss alla kläder och kladdade på smink och plattade håret i panik och rakade benen..) hemma i lägenheten, sen fest hos Malin och sen efterfest hos Arrie&Perri :) Det var en riktigt bra midsommarafton faktiskt, en av de mest händelserika 😉
Mat på donken vid nio nu imorse, sen hem till lägenheten för packning/städning/sovning.. De var egentligen meningen att vi skulle stanna tills imon, söndag, men alla tågen var fullbokade så de fick bli  idag istället :/

Nu ligger och jag letar efter en film att se, trött är jag men hade gärna hittat på något nu.. Okej, det hade jag aldrig orkat! 😉 Så nu skriver jag i min dagbok istället!

Glad midsommar eller nått sånt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>