Sådan far sådan dotter?

Det händer att det talessättet ploppar upp i mitt huvud hemma hos oss.
Jag kan ju inte förneka att jag är mer lik min pappa än min mamma i sättet (inte lik någon i hela min släkt till utseendet…) och det har jag fått bekräftat nu. Tidigt i morse bestämde sig (för han är så klantig!) min pappa för ”Hey! Det kanske hade varit lite festligt med att proppa datorn full med virus!” Okej, så gick det väl inte till men antagligen har han gjort på samma sätt som mig, använt fel anti-virus system 😉 Så nu är allt infekterat!

Han kom upp till mig för en stund sen:
Pappa: Du kan inte använda datorn där nere, bara så du vet.
Jag: Va? Varför inte?
Min pappa bara tittar på mig med ett litet leende, jag suckar.
Jag: Har det virus eller?
Pappa skrattar: Haha aa (a) Och jag slänger den, jag orkar inte med skiten!

Så det blir kanske att köpa en ny dator idag, beror på om den pappa antagligen vill ha finns inne någonstans :) Sen ska jag bara sola och vila upp mig inför morgondagen, hädanefter får jag gå upp klockan 6 -.- Tidigare än när jag brukar gå upp till skolan!

Vågar man hoppas? 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>