we could have had it all!

Skulle ha bloggat innan idag men spotlife cpade..
Varit på gekås med Fanny idag, köpte inget speciellt.. Har bara suttit hemma sen ikväll, fortfarande störttrött efter västeråsresan…

Imon ska jag sola bara, inget annat, måste vila för på tisdag börjar jag jobba! Första sommarjobbet (y) Jag ska jobba på Varbergs sjukhus, yngsta kirurgen kommer jag faktiskt bli… aa, ellerinte! Mår illa av synen av blod, fick hoppa över labben på naturkunskapen där man skulle ta blodprov = bästa kirurgen nånsin! Nemen jag ska jobba på IVA, i köket. Så patienterna får i 6 veckor smaka de godaste mackorna och kaffet i deras liv..

Imon kanske jag lägger ut bilder från västerås, blev inte så många eftersom min mobil cpar lite ibland… måste lämna in den snart!


Älskar att Lady Gaga är så outspacad och så orginell!
Ser verkligen upp till den tjejen, hon vågar vara sig själv!
Förbered er för lite Lady Gaga-bilder i framtiden… 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>