I am a working-girl!

Första arbetsdagen av 26 = CHECK!

Det var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara men jag förstorar alltid upp allt och gör mig själv mer nervös än vad jag egentligen borde vara. Men look at it this way; vem är inte nervös inför första dagen på jobbet liksom? 😉

Sitter vid pappas nya dator which I love btw, ska gå ut snart tror jag kanske… Eller så sitter jag inne vid datorn heeeela dagen och försöker bota min förskylning, en illa förskylning har jag åkt på asså :s

blogstats trackingpixel

En reaktion på “I am a working-girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>