One night in Bangkok

One night in Bangkok Veddige..

Usel uppdatering har det blivit nu i helgen men har inte haft tid eller ork till att skriva något inlägg, så får göra de nu istället :)

I fredags var de fest hos min kompis Jennifer i Veddige, vilket vart lyckat :) Sov dock inte så bra, testa att ligga inne i ett pyttelitet rum med tre pers till så ska ni får känna på bastu.. Så fick gå ut och lägga mig på golvet (a)
Igår grillade jag med Fanny, Alice, Lina och Millan på Ankaret, sen kom också Sophia och Rebecca :) Vid halv tolv åkte jag ner till stan med Fanny&Alice och träffade ett par andra kompisar 😉

Idag har jag inte gjort något alls, ska nog städa mitt rum litegranna innan jag ska äta thai med Fanny :) Har ätit thai tre ggr denna veckan, de är illa fast ändå inte (a)

Bild från gårdagens grillning <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>