Vart jag mig i världen vänder, står jag där med tomma händer

Mår riktigt dåligt idag, tre cider kan inte åstadkomma detta så jag skyller på att jag badade badtunna i tre timmar igår när jag är försyld..

Iaf, jag och Jennifer började med att åka ner till stan och kolla läget, ganska dött var de men en upplevelse! 😉 Sen åkte vi vidare till Linus där badtunne-badning stod på schemat, riktigt skönt när de var fruktansvärt kallt i luften.. Avslutade kvällen hos en kompis i Veddige :)

Nu ska jag börja göra mig iordning för kräftskiva hos Fanny där jag ska äta thaimat 😉 Får se vad vi hittar på senare :)

Bilder från igår!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>