Where did we go wrong?

Did we grow apart,
or did we just not grow together?

Sitter här och skriker ikapp med favoritlåtarna just nu, älskar att min röst är tillbaka! Kanske kan bero på det glaset med apelsinjuice och sån där C-vitamin-grejs som brusar i vätska som vännen min tvingade i mig igår.. (för er som inte vet så hatar jag verkligen sån där brustabletter, det var krig här hemma när mamma o pappa försökte tvinga i mig och lillasyster sån där magmedicin iform av brustablett innan första thailand-resan..) Just nu är jag honom evigt tacksam! 

Hur fin är inte Engel med Rasmus Seebach egentligen!?

Faktiskt läskigt hur lik lillasyster är mig på den här bilden.. ENDA gången då vi tycker de faktiskt! 😉 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>