‘Cause there aint no one like you

Skulle gått upp halv sju, gick upp vid åtta.. That’s soooooo Rebecca-style! 😉

Sitter nu iaf och funderar på den eviga frågan; plattat hår eller inte? försöker verkligen bli bättre på att inte platta det men det går ju sådär.. Särskilt när man har så jobbigt och fult hår som jag har när jag inte plattar de efter att jag har duschat.. Mitt liv är riktigt tufft ibland asså, fattar inte hur jag orkar dra mig upp från sängen på morgonen ibland, riktig viljestyrka har jag!

Förstår ni nu…?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>