This is the original, this has no identical

Sov ju hos en kompis inatt, väcktes kl 5 -.- Sådär lyckats kändes de asså 😉

Idag har jag verkligen gått runt som en zombie, astrött och huuuuur fuuuult hår som helst.. Det enda lyckade var att de var biff i skolan idag! 😀 Me went happy!
Nu ska jag sätta mig och leta över hela spotify för fjärde gången idag efter Gag Gag, vet att det finns typ tio olika men jag letar efter den där dom börjar prata direkt och inte har något jobbigt intro, den går också snabbare och är mycket bättre! 😉 Tror faktiskt att det är något fel på min och pappas datorer asså..
Så stööööört festsugen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>