Ain’t nobody loves you like I love you


Förkyld som satan idag, men får försöka dra mig till skolan imon iaf :)

Men iaf, igår var lite fram och tillbaka i staden :) Vi började med lite för hos Fanny, där satt vi; jag, fanny, jennifer, gabban, hampus och hampus och hade det trevligt medans vi letade efter någon annastans att ta vägen 😉 Vi drog vid typ halv 12 till apelviken där vi stannade i två timmar typ (drygt som satan..) till en annan kille där vi satt till 3 typ, sen drog jag Fanny Hampus och Hampus till den ena Hampusens lusthus där vi inte satt speciellt länge (alla förutom jag var svintrötta :P)
Jag och Fanny var hemma vid typ fyra, precis när jag ska lägga mig så ringer en kompis, så jag gick ut och träffade honom ett tag :) Kom hem vid halv sju-tiden, sov i 5 timmar inatt.. But it’s all gooooooood!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>