När jag glömmer av att andas..

Kvällen igår var heeeelt random!

Började med att jag, Fanny, Alice och min mamma körde runt i Gödestad för att hitta till Rebecka när hon i själva verket bodde påväg mot Grimeton (bara kul att veta tänkte jag..)
Jag var fett opepp på allt som hade med fest att göra, så en kompis kom och hämta mig vid halv 12. Dock drog han med mig på en fest fast där stannade vi bara i typ 40 min, sen drog vi till en annan kompis :) Ramlade i säng vid 3 inatt, sov till 1 så det är najs! 😉

Gömde mitt äckligt fula ansikte bakom de första bästa jag hittade!:)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>