Mina sista gnista hopp var att synas, att bli sedd

Knarkar Kent dessa dagarna, piggar faktiskt upp mig när det blåser såhär jävla mycket som det gör nu :)

Men det är läskigt; antingen så händer det ingeting på facebook eller så skriver alla till en på en och samma gång! 😮 Aa asså, ibland är jag poppis, ibland är jag utstött, kanske ett sett att se det på? 😉

Nu ska jag säga till min kompis att sätta på Linas Kvällsbok så vi kan titta på den ”tillsammans”, töntar som vi är :) Men jag måste säga det; SE LINAS KVÄLLSBOK! Har du redan sett den? MEN SE DEN IGEN DÅ! 😮

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>