jag har tråkigt

Sitter bara framför facebook och småchattar lite, kollar när hela jävla skärmen exploderar med Rihanna-uppdateringar.. Vissa är typ klagomål, vissa är skadeglädje 😉 Sjukt keligt för folk som har åkt ner till Malmlö, har läst typ 3000 bloggar idag med folk som åkt ner dit..
Vetinte vad jag ska göra ikväll, ska nog umgås lite med mina fina föräldrar! :) Var ett tag sen nu..

Fina bilder


Den sista bilden tar jag inget som helst ansvar för, jag var ung och dum och liiiiite fjårtis 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>