You are so beautiful

Ligger på golvet i vardagsrummet framför tv;n/datorn (lyssnar på rixfm på deras hemsida… botten är typ nådd.) och funderar på vad jag kan kolla på, kanske sätter på Sunes Jul eller något annat extremt juligt för  att försöka motstå frestelsen att sätta på julmusik.. NO-LIFER? How rude!

Ska nog sätta igång att baka en kladdkaka, lillasyster bakade världens godaste igår men såklart så skulle den till hennes pojkvän.. FML? Nejdå, jag och fanny (ska bara kolla mitt sms… paus in the bloggning) gjorde varsin smoothie istället 😀 (min vart dock godast, man kan likcsom inte konkurera med jordgubbar ;))

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>