You gonna find someone new, I really hope you do

’cause I adore you

Känner att jag nog ska lägga mig nu. Imon väntar en förmiddag med kladdkakebak (pappa har beställt en extra kladdig kladdkaka ;)), en eftermiddag med scenografilektion och en kväll med twilight! (vet fortfarande inte vad 4de (4an är de va? :)) den heter..) Jag är nog den enda i hela världen som inte tycker om twilight speciellt mycket men som ändå väljer att gå på den kvällen efter prämieren här i varberg..

En av de bästa jullåtarna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>