Champagne and glitter

all i want for christmas.. iiiiiiiis youuuuuu! älska julmusik!

äcklig trött är jag nu, låg och hostade hela natten och kunde knappt sova.. Mitt liv är ett helvete just nu, när de gäller min hals iaf :)
kladdkakan står i ugnen och väntar på att bli klar, jag sitter (hostandes) vid datorn och lyssnar sönder mina underbara jullåtar! Har faktiskt väntat en månad längre med att lyssna på jullåtar än vad jag brukar, ett par år har jag börjat redan i september.. I know, I’m a juloholic!

Truetrue!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>