Wake me up, when November (?) ends

So sick på november nu asså! Ge mig december, ge mig vinter, ge mig juuuuuul!

Och så var estetveckan igång! Bara massa teater hela dagarna, inget mig emot! 😉 Fick sluta extra tidigt idag med, 08.30-11.20 är inte äckelpäckel ju! 😉 Funderar på om jag ska skita i franskan idag, känns lite onödigt att åka till skolan för en 40-minuterslektion när jag inte är 100% frisk, lite migrän kvar och hostan vägrar att släppa! Får se hur jag gör sen :)

Riktigt stört ful är jag nu, gömmer mig lite… alltså no picture today

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>