You blocked me on facebook, now you’re gonna die.

Ligger i min goa säng och lyssnar på härliga Lars Winnerbäck-låtar, det är värt! Har varit och hämtat ut våra biljetter till Avicii i vår, fett värt det med! Pluggat lite matte har jag också gjort, läskigt att jag märkte att jag har glömt typ dom första 7 sidorna av kapitlet, och om en vecka taggar vi prov.. Hoppas till tusen att det kommer gå bra! Har faktiskt (mot alla tänkbara odds!) aldrig failat på ett matteprov så hoppas verkligen inte att jag kommer göra det den här gången heller :)
Är äckligt taggad för helgen, lördagen är till en del planerad, sen får vi se vad som händer på fredag :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>