And diamonds are forever

Förkylning nr 3 – CHECK
Det har nog aldrig funnits en människa som har varit såhär sjuk som mig en höst, det har kanske gått 3-4 veckor emellan när jag har mått dåligt, 3 förkylningar och ett helvetes massa migrän-sessions! Det är ganska illa det…
Så nu ligger jag här igen, i min säng, med en sån täppt näsa att jag måste andas igenom munnen (vilket jag hatar!), skynda mig när jag dricker så att jag inte kvävs, hostar tills min hals typ är helt sårig.. Försöker krya  på mig med lite nostalgilåtar, mycket hallelujah och forever young blir de nu!

Imon är de iaf inte en sån lång dag, 2 timmar och 20 min franska och en timmes engelska är helt okej för en fredag, förra året gick jag från 9 till 4 -.- DET var jobbigt, med en äcklig historialektion i slutet… Engelska är faktiskt snäppet bättre! 😉 Efter skolan drar jag och Fanny hem till Alice ganska tidigt, det årliga pepparkakshusbak drar igång då! 😀 Fett mysigt ska det bli, sen vår årliga stafett (som jag fick reda på att jag faktiskt leder, jag som aldrig vinner något!)

Mina bästaste bästisar i hela världen!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>