‘Cause you’re always tryin’ to fill me with doubt

det blåser fortfarande riktigt mycket… fråga mig inte varför jag valde att börja mitt inlägg med det. Eller jo, GÖR DE! Svaret är enkelt; brist på fantasi!

har spenderat största delen av dagen i helsingborg med mamma,pappa,lillasyster och hennes pojkvän, fick inte köpt något.. nu ligger jag utslagen i min säng, är sjuk (eller sjuk o sjuk, mår dåligt! :() med äcklig förkylning och huvudvärk -.- Så ikväll blir de inget festande (och ve den som smsar om att jag ska komma, jag DÖDAR den personen!), blir lite mys med en goding :)

Fanny och Alices sjuktfina pepparkakshus, ska göra klart mitt imon.. kanske.. 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>