du tog min hand och viskade i mitt öra…

Funderar på att beställa hem en av dessa tröjorna, jättefina och kan tänka mig att dom är riktigt varma och sköna! 😀 Tänk på våren (en sån dag på stan när man inte riktigt orkar fixa till sig) en av dessa tröjor, ett par svarta vanliga tajta jeans, ett par svarta skor med en rejäl ganska kort klack, en hög stram toffs/alternativt en knut (bulle som folk envisas med att kalla dom för ;)) och ett par ray ban aviators! Haha, too much freedom? 😉

osäker på färg däremot, älskar den marinblåa men den vita är hur fin som helst och den gråa är inte heller helt fel! 😉
Stars and Stripes Ladies Navy

Stars and Stripes Ladies White

Stars and Stripes Ladies Grey

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>