I wish everyday could be full of peace and harmony

Längtar äckligt mycket till julafton! 😀 Särskilt när mamma åker ner till stan för att köpa julklappar och VÄGRAR säga till vem 😉 

Stannade hemma idag med, jag vägrar att bli sjuk till jul! Så nu har jag skrivit klart min svenska och skickat in den, ska bara skriva ut min pjäsanalys och lämna in den (som jag skrev klart för tre veckor sen men har glömt av…). Nu ska jag kolla klart på Svinalängorna och äta köttfärssås och spagetti i sån där korv, nostalgi! 


HAHA, såhär glad var jag i juli när jag fick mitt tillstånd till att börja övningsköra, tror ni jag har gjort det en enda gång? Svar; tveksamt asså…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>