I bet you’re bussy talking to that fucking slut

ligger i min säng med en kopp (ja kopp, jag äter glass ur glas och koppar!) hallonsorbet :) spenderade kvällen hos alice med henne fanny och lina framför en film som jag inte orkade intressera mig av den första timmen, efter det tänkte jag att det var stört så jag fortsatte spela mobilspel och kolla facebook var femte minut, sen dom sista tio minuterna blev jag jäääävligt intresserad och tyckte att den verkade helt okej :)

imon; middag&fiesta!
FIN! pluss, ser ni min näsa? :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>