Under the coconut three…

DÄR önskar jag att jag var nu när jag kollar ut genom fönstret och inser hur kallt det kommer bli imon att cykla ner till stan.. Eh, screw that! Jag tar bussen! 😉 Skyller på min förkylning, inte min lathet 😉
Idag var det första skoladagen för mig på lite mer än en vecka, insåg snabbt att jag borde ha stannat hemma idag med. Inte frisk än känner jag och orkar knappt ta mig till skolan.. Iaf, det blev bättre när jag fick VG+ på min svenskatext och VG (visst, vg- men det syns ju inte på betygen ;)) på mitt matteprov! Jag har fått VG på ett matteprov 2 ggr förut, första gången höll jag på att svimma av chock, andra gången dog jag nästan eftersom det var förra året på de nationella proven! Känner att jag måste småskryta lite när det går bra i matten för mig :)


En av de bättre kvällarna! Längtar till nyår och alla helger efter det ♥

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>