Ohwell, just 364 day left to next christmas..

Juldagen har alltid varit en ångestdag för mig, en dag då man går runt och är nere för att det är ett helt år kvar tills nästa jul! Man försöker att intala sig att nej! det är bara 11 månader kvar till jul (1 december) men så kommer man på allt som måste hinnas med före; lillasysters födelsedag, min födelsedag, fannys födelsedag, påsk, mammas födelsedag, mors dag, valborg, skolavslutning, midsommar, skolstart, storebrors födelsedag, storebrors dödsdag (:(), fars dag, pappas födelsedag, och SEN är det december igen!

Idag har jag inte gjort nånting, har mått skit hela dagen! Och inte ångest-dåligt, utan sjuk-dåligt! Jag har haft huvudvärk och mått illa så har sovt typ hela dagen, vaknade vid 4…
Ikväll ska typ alla ut och festa, är ganska sugen på det med men mår inte så bra och är relativt opigg så taggar till nyår istället! 😉 Tror det kan bli riktigt nice faktiskt! Så ligger istället i sängen hela kvällen, kollar på film och väntar på att en mysig pojke ska komma hit efter en festkväll, sen tagga mellandagsrean (hatar egentligen rea, spc mellandagsrean! har nog en skvätt av social fobi där, hatar när det är så extremt mycket folk på en liten yta, får panik över det!) i göteborg imon! 😀

Lägger mig nu och kollar på någon mysig nostalgifilm! :)
Jag och lillasyster var fetttaggade på julafton igår! 😉Tyckte den bilden var så fin! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>