Vi är inte sånna som i slutet får varann..

Göteborg, mellandagsrea, inga shoppingfynd :( Var ganska inställd på en pälsväst (vi kom fram till att dom hade rakat av pälsen, så då var det lite mer okej! :)) men alla var för stora :( Förutom en då, men jag såg ut som någon halv-människa/halv-järv -.- Och det vill man ju icke!

Var extremt trött hela dagen också! Sov typ hela dagen igår eftersom jag mådde dåligt, ov typ ingeting därför inatt -.- Sen var jag ju tvungen att ta hand om en halvt alkoliserad pojke med men det var inga problem! :)

Ligger och lyssnar på Håkan, ska kolla Jersey Shore nu! 😀

Favorit i repris! Bara för att Fanny är så extremt övertaggad på nyår 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>