Tänk om solen gick ner, och aldrig vakna mer

Kom nyss hem från alice där det blev två ganska värdelösa filmer med henne&fanny! nice var de ändå :)

Iaf, min nyår var stört nice! Jag Fanny o Alice åkte vid 3-tiden ut till Sophia där vi egentligen bara skulle chilla ett tag men det tog längre tid än vad vi trodde till att göra oss iordning 😉 Såvid 6-tiden kom alla andra tjejer & vi blev snabbt ganska taggade :)
Förade hos Sophia vilket var riktigt nice, sen drog vi till Ted&Terry. Även fast att det bara var 1,5 km emellan husen så var det nog den längsta promenaden jag gjort i hela mitt liv! Valde totalt fel skor..
Stannade där till tjugo över 11, då drog jag och en kompis in mot stan där jag träffade pojkvännen min :) Drog hem typ vid halv 1, minderårig som man är! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>