Just a ordinary girl, in a ordinary world

Sa till mig själv i morse, gå och lägg dig kl 11! Och nu sitter jag här.. halv 2.. Känns sådär om jag ska vara helt ärlig.

Drog mig iaf upp kl 11 idag, tvingade mig för att kunna kolla skidorna, sprint idag ju! :) Okej nu ska jag erkänna; jag är besatt av skidåkning! tycker det är så himla kul! asså längdåkning och skidskytte, dör varje gång jag kolla på alpint, den mest nervracking sporten jag har varit med om! Och det hjälper inte att stänga in sig på toaletten när svenskarna ska åka, inte när man har en pappa som sitter och skäller ut dom stackars åkarna och skriker till för minsta lilla! Min pappa är bäst ändå
Gick ju inte spc bra idag, varken med sprintet eller skidskyttet (men tyckte fan att marcus borde ha fått gå vidare till final ändå, vilken jävla comeback!) men nya tag imon! 😀

Kollat film nu ikväll med fanny alice och annika, de var stört mysigt! :)
Reklam i aftonbladet från den 31 december 1999, de skrattade vi en del åt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>