Och jag är beredd och gå i döden för din rätt

En dag kvar nu, känns som om det var igår jag gick längs gången i kyrkan och andades ut för att det var det sista framträdandet (which, gick väldigt bra btw :)) för julavslutningen :) Har nog aldrig varit så nervös! Eller jo antagligen, men detta var iaf topp 10 :)

Vet inte vad det är med mig kropp i dessa tider men verkar som om jag har åkt på årets första förkylning – SCORE! Detta är löjligt, hinner vara frisk i två veckor innan jag blir sjuk igen, not that nice actually.. Täppt i näsan och hosta, men det kanske bara är en sån där ”sken-förkylning” som går över efter bara några dagar :) Det kör vi på!

Sitter framför datorn, lyssnar på Michael Jackson och väntar på att mina pommes frites och kyckling ska bli klara :) That’s my cozy monday! 😉

Längtar äckligt mycket till sommaren nu!blogstats trackingpixel

En reaktion på “Och jag är beredd och gå i döden för din rätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>