Fan, kan inte alla bara va som jag

för jag är så braaaaaaaaaaaaaaaa!

Älskar när mattelektioner är inställda! Naturkunskapslektionerna förra året var också rätt goa, och vi får ju inte glömma mina helveteslektioner med Nisse, samhällskunskapen.. Men det värmer ändå lite extra när matten är inställd 😉 Ja, jag är trött och vet inte riktigt vad jag skriver menmen! :)

Kom hem vid 12, efter en 2,5-timmars lång franskalektion, jag kom delad etta på ett spel! 😀 Jag, Rebecca Maria Iréne, kom inte sist på ett franskaspel! 😀 Jag vinner aldrig något! Det har aldrig hänt någon gång förr, jag hjärnsläppade ju på ett av de lättaste orden dock (stor.. satt och skrek ”MEN DET ÄR VÄL GROS!?!” Nehe, det var tydligen grand.. Och nej, jag är inte tävlingsmänniska!)

Nu ska jag inte göra något speciellt, kolla en film tror jag :) Sitter vid pappas tredje dator (och jag vet allvarligt inte varför han har tre stycken, han använder ändå bara den ena typ.. ) och här sitter typ aldrig någon så har inga roliga bilder :) Hittade dock tre st; en på mig&lillasyster, en på en iphone och en på zlatan :)

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>