Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser

Laying in my bed, next to my giraffe.. Blev så ensam i förrgårnatt så jag fick ta fram min älskade giraff Arne, stolt döpt efter min morfar! :) Dock lite pinsamt att jag söker tröst hos ett gosedjur..

Ikväll blir de kanske fest, de blir kanske att åka ner till en kompis så får se vad som händer :) Hoppas lite mer på det sista, känns bättre att slippa åka ut till rusta och istället bara åka ner två områden ifrån mig :)

Nu är jag hungrig och festsugen, that’s how we role! 😉

jag älskar min arne!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>