Ja jag vet att det är lågt att be, men jag skiter i det

Dagen har hittils varit ganska jobbig och lång, idrotten gick helt okej trots att jag verkligen önskade att jag typ skulle ramla i trappan eller med cykeln påväg till skolan bara för att slippa ha denna äckliga lektion.. Sen redovisning på ARLen så gick stört dåligt! Inte förberedda nånting typ.. Franskan gick dock fort så nu ligger jag i min säng och suktar efter dipp och gurka&morot, äckligt gott hade vart! :)

Let’s look at a movie! 😀

Want summer..
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>